Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Ben je op zoek naar een Lamilux lichtkoepel

De Lamilux lichtkoepel F100 voor op een platdak is de oplossing?

De Lamilux lichtkoepel F100 is koudebrugvrij. Met de Lamilux lichtkoepel F100 is beglazing beschermd door een robuuste rand en is koudebrugvrij.

LAMILUX, een Duts familie bedrijf ontwikkelt en produceert al bijna 60 jaren daklicht oplossingen in kunststof en glas. Innovatie heeft een hoge prioriteit met een veelzijdig en breed assortiment , het zgn. LAMILUX CI systeem. Vele architecten, aannemers, projectontwikkelaars, dakdekkers maken dagelijks gebruik van onze daglicht producten voor woning- en utiliteitsbouw.
Ons doel is het optimaal gebruiken van daglicht, inzetten op gebruik en hergebruik materialen ( Breeham ) en rekeninghouded met een zo laag mogelijk energie gebruik gebouwen (vermindering CO2). Alle vormen van beglazing worden opgenomen in koudebrugvrije profiel systemen, ook voor passiefhuis.
Deze optimale toegang van daglicht kunnen wij combineren met natuurlijke ventilatie en het creeëren van veiligheid door de inzet van rook- en warmte (RWA) afvoersystemen in onze koudebrugvrije- dakkoepels, – lichtstraten en glas constructies eventueel in combinatie met geïntegreerde zonnepaneel systemen.
LAMILUX telt 850 medewerkers, biedt veel expertise en optimaliseren en ontwikkelen dagelijks om te voldoen aan de eisen van morgen. Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw lichtstraat systeem te ontwikkelen, afgestemd op de eisen van morgen.Koepellux BV vertegenwoordigd Lamilux in Nederland.

F100 Lichtkoepel

Piramide glas dakkoepel

Heb je last van een tocht gevoel, koudestraling, omdat het buiten kouder wordt? Hindert je het mateloos, dat trommelgeluid tijdens een regenbui, afkomstig van je huidige lichtkoepel? Of wil je echt af van de condens tussen de beglazing?

Koepellux garandeert na het vervangen met een dakkoepel de beste warmte-  en luchtdichtheid prestaties. Het geïsoleerde veiligheidsglas HR++, HR3 of HR4 is opgesloten in een koudebrugvrij frame. Een ruime keuze in zonwerend glas, behoudt een optimale lichtval en blijvend uitzicht naar buiten toe.

Wil je een geventileerde dakkoepel voor het creëren van een effectief binnenklimaat, het kan allemaal  Elke uitvoering is te ventileren. Dakkoepels zijn veilig, inbraakwerend en branden niet.

Er zijn 2 mogelijkheden om een bestaande koepel te vervangen, op een bestaande- of met een nieuwe geïsoleerde opstand, diktes vanaf 40 mm tot 100mm.

Dakkoepels van Koepellux bieden:

  • Meer warmte- en luchtdichtheid prestaties;
  • Meer lichtinval en veiligheid;
  • Meer wooncomfort.

Wij hebben de oplossing voor uw isolatie ambities!

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *