Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Het reinigen van een dakkoepel

Hoe hou ik mijn kunststof dakkoepel schoon?

Met het reinigen van een kunststof dakkoepel breng je meer daglicht en sfeer in je woning. Met het schoonmaken van je dakkoepel behoudt je een optimale lichtinval.

Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw dakkoepel systeem te ontwikkelen, welke de vele nadelen van de kunststof lichtkoepel aanzienlijk verminderd. Het ruimtelijke effect blijft, nadat een lichtkoepel is vervangen. Bovendien kun je na het vervangen van een lichtkoepel, lekker en blijvend naar buiten kijken.

Koepellux koudebrugvrije dakkoepel

Je ziet het vaak een dakkkoepel op een platdak, vervuilt door mos of vervuilt door ander fijn stof. Wij geven toe dat het glas van je ramen vaker wordt gewassen dan het reinigen van een dakkoepel op een plat dak. Maar je hebt er zoveel plezier van als je een dakkoepel eens per jaar schoonmaak. Als je zelf niet in staat bent, vraag het de glazenwasser eens. Een kunststof dakkoepel maak je schoon met alleen een natuurlijke zeep opgelost in schoon water. Wij hebben het volgende stappenplan gemaakt voor het reinigen van een kunststof dakkoepel:
Creëer voldoende en een veilige ruimte;

  • Gebruik een emmer of tuinslang met schoonwater en spreidt het water over de dakkoepel; Hierdoor verwijder je de aanwezigheid van zand, fijnstof en andere vormen van aanslag;
  • Laat de vervuiling even inweken;
  • Gebruik vervolgens een schone zachte spons en natuurlijke zeep opgelost in schoonwater en maak de dakkoepel schoon. Druk de spons niet te hard op het oppervlak van de kunststof dakkoepel. Kunststof is gevoelig voor krassen.
  • Gebruik vervolgens een emmer water of de tuinslang en spoel de dakkoepel schoon.
  • Laat vervolgens de dakkoepel opdrogen en gebruik geen doek of zeem.
  • Belangrijk: Reinig een dakkoepel bij voorkeur als er weinig of geen zon schijnt.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je dakkoepel, niet meer is schoon te krijgen, de beglazing verweert of verkleurd is? En toch wil je de lichtinval en sfeer terug brengen in je woning. Kies voor de koudebrugvrije dakkoepel en bespaar tocht gevoelens.
Kijk een op de pagina condens in een lichtkoepel!.

Interesse of vragen:
Bel ons 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *