Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Koepellux; koudebrugvrij glasdakkoepels en lichtstraten

Koudebrugvrije dakkoepels en lichtstraten?

Hoge daglichtinval-, warmte isolatie-, geluidsisolatie-, luchtdichtheid-, veiligheid brengen comfort met de koudebrugvrije dakkoepels en lichtstraten. De koudebrugvrije dakkoepels en lichtstraten zijn ook binnen de passiefhuis standaard met certificaat beschikbaar.

Koepellux… en zoekt u transparante informatie? Wij willen deze graag met je delen……..
Bij Koepellux kunt u vertrouwen op meer dan 30 jaar ervaring van onze medewerkers binnen de branche van dakkoepels, lichtstraten en glas constructies en passief huis glasdak concepten.
Koepellux richt zich voor u op kwaliteit en toegevoegde waarde in plaats van een lage prijs ten kosten van kwaliteit. Voor u als opdrachtgever streven wij na een blijvende waarde te creëren. Dit bereiken wij door motivatie, vakmanschap en enthousiasme.
Servicegericht denken en flexibiliteit staat voorop. Onze opdrachtgevers moeten een goed gevoel overhouden.

Belangrijk voor u:

 • Koepellux wil bijdragen in het verminderen van energie en gebruik van fossiele brandstoffen in het bijzonder, door het bieden van oplossingen met onze koudebrugvrije glas dakkoepels, lichtstraten, glasconstructies en passief huis glasdaken met een zeer hoog isolerend vermogen en met behoudt van daglichtinval en natuurlijke ventilatie.
 • Koepellux brengt duurzaam daglicht tot leven, welke een van de belangrijkste bouwstenen zijn binnen de architectuur. Bovendien is bewezen dat de invloed van daglicht op de gezondheid en de productiviteit van de mens positief wordt beïnvloed.
 • Koepellux wil in de komende jaren gezien worden als maatgevend en grensverleggend binnen de branche.
  Toekomst:
 • Koepellux streeft naar een optimale relatie te onderhouden met u. In deze relatie staan betrouwbaarheid, service en after sales centraal.
  Hoe doen we dat:
 • Koepellux wil ruimschoots voldoen aan de verwachtingen van u, door betrokken te zijn en in te spelen op ‘persoonlijke’ wensen en behoeften.
 • Koepellux wil bij het leveren van producten ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft tot en met de levering of installatie van haar producten. Dit vraagt een duidelijke communicatie en pro- actieve rol.
  Heb je Interesse of vragen?Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, nieuwe dakkoepel systemen te ontwikkelen, welke aan de eisen van heden voldoen. Ook geschikt bij het vervangen van kunststof koepels op bestaande opstanden zonder bouwkundige aanpassingen.

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *