Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Koudebrugvrije lichtstraten voor op uw bedrijfshal

Zoekt u een koudebrugvrije lichtstraat voor uw bedrijfshal!

Koudebrugvrije lichtstraten voor op uw bedrijfshal is de perfecte combinatie voor een hoge dakisolatie. Met koudebrugvrije lichtstraten voor uw bedrijfshal heeft u dé oplossing binnen handbereik voor de isolatie prestatie voor uw bedrijfshal

Koudebrugvrije lichtstraten voor uw bedrijfshal zijn optimaal geïsoleerd en afgestemd op de dak isolatie eisen van nu. Koepellux introduceert als eerste op de Nederlandse markt koudebrugvrije lichtstraten, ontwikkeld in 2009 met een hoge mate van daglichtinval voor een optimale werkomgeving en afgestemd op de isolatie eisen, anno nu. Daar waar andere lichtstraat systemen bouwfysisch te wensen overlaat, is ons lichtstraat systeem:

  • Koudebrugvrij, zowel in de winter- als in de zomer maanden;
  • Onafhankelijk getoetst naar de effecten van de warmtedoorgangscoëfficiënt, de Uwindow-waarde, die telt, sinds de introductie bouwbesluit 2018;
  • Beglazing opgenomen in een thermisch gescheiden profielen systeem.

 

Symbool besparing Energie!

Koudebrugvrije lichtstraat
op bedrijfshal.

Uiteindelijk gaat het om de totale isolatie prestatie van uw bedrijfshal en de invloed op het toepassen van koudebrugvrije lichtstraten als het gaat om de energiebalans en het isolerend comfort van uw bedrijfshal.

Kortom: Kies voor een oplossing, anno nu, voor een complete isolatie oplossing voor uw bedrijfshal, waarbij koudbrugvrije lichtstraten een grote bijdrage bieden.

Interesse? Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *