Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Passiefhuis dakkoepels

Zoek je een passiefhuis dakkoepel?

De Passiefhuis Dakkoepel voldoet aan de internationale Passief huis standaard. De Passiefhuis dakkoepel heeft de hoogste isolatie prestatie, klasse phA, volgens het Passief huis instituut in Duitsland.

Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw dakkoepel systeem te ontwikkelen, welke de vele nadelen van de kunststof lichtkoepel aanzienlijk verminderd. Het ruimtelijke effect blijft, nadat een lichtkoepel is vervangen. Bovendien kun je na het vervangen van een lichtkoepel, lekker en blijvend naar buiten kijken.

Isotherm HR3 Passiefhuis Dakkoepel

Passiefhuis Klasse phA

De HR3 Passiefhuis Dakkoepel, is getoetst volgens het Duitse Passiefhuis instituut en kent een isolatie prestatie, Uw-waarde tot 0.86 W/m2*K. Het HR3 gelaagd glas heeft de benodigde ZTA(g) waarde, kleiner dan 50%. Op dit moment heeft u al een keuze uit 9 verschillende maten. De isotherm van de HR3 Passiefhuis Dakkoepel, tussen de -10 en + 20 graden. Koepellux biedt dé oplossing voor uw Passiefhuis woning, met de HR3 Passiefhuis Dakkoepel voor een optimale lichttoetreding en nog betere isolatie prestaties.

Bel voor advies 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *